Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2015. október 03. 17:07 - MichaelCorleone

Vélemény #1 miakurvafaszom

Fuuu geci.

Most találtam nemrég ezt a Szabó Pétert facebookon. Jézusom. Mi folyik itt?

Mi ez a sok motivációs faszság, ami tönkrebassza az pszichológia egészét? Hol lesz ez a tudomány 100 év múlva? Az emberek már vénán keresztül nyomják magukba a kurva motivációs szövegeket, mert mindennap kell nekik egy kis turbó, hogy tudjanak aznap is kezdeni magukkal valamit?

Volt itt egy facebookos poszt, sajnos itt muszáj negatív reklámot csinálnom, hogy vágjátok miről próbálok itten okoskodni.

Erről van itt szó. (katt rá)

Na, ez most hogyan is volt?

Milyen elbaszott érvelések vannak itt?

Beszélő békával meg skorpióval kell érvelni, akik emberi intelligenciával, és az azzal járó kételkedéssel, hazugsággal, meg hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek? Ez mi? Hol történik ilyen a valóságban? Tök realisztikus, tényleg, a béka sütteti a hasát a parton. Oké.

De ez még nem is a durva rész. Hanem ami ezután jön.

Itt azt írja: "Szóval, ha valaki egyszer becsap, átver, csúnyán viselkedik veled, akkor számíthatsz rá, hogy ez újra meg fog történni, mert az emberek nem változnak..." s majd később: "Egy ember képes változni, ha ő akarja!
Ha TÉNYLEG akarja. Ha TÉNYLEG vágyik rá. Ha tényleg Ő vágyik rá!"

Jól van cáfold meg önmagad, nagyon jó, és használd a primitív nyuggerek caps lock-ját, mert ők csak így értik meg, hogy melyik szón van a hangsúly, és azt a szót, a tényleget (hűha), emeld ki kétszer is, úgy nyomatékosabb. Színtiszta profizmus.

Faszom kivan még az amerikai, meg angol, kurvahíres emberekkel, mint a Brian Tracy, mert ha valaki külföldről jön, legfőképpen nyugatról, arra már istenként tekintünk, erre verjük a faszunkat? Jó értem, sikeres előadó, és író külföldön. De mit hívunk mi sikeresnek? Sokan megveszik a könyvét, meg sokan bemennek az előadásra. Aha. Az a sok ember lehet ugyanaz a sok hülye, aki képtelen volt a komfort zónájából kiszállni, és nem a FIDESZ-KDMP-re szavazni, mert hogy nekik úgy kényelmes. És a kurvaszar arány miatt sokkal szélsőségesebb lett a magyar politika, jól van, köszönjük, baszadékok. Na, de eltértem. Attól még, hogy valami sikeres, nem biztos, hogy jó is, hogy jó hatással van ránk. A szürke 50 árnyalata is mekkora bestseller, miközben egy retek az egész, az irodalom kicsúfolása. Mint ahogyan ez a fostenger a pszichológia átkozott ellensége. Persze, tök jó dolog azt hinni, hogy ha követjük a sok embert, akkor jó lesz nekünk. Az egyfajta biztonságérzetet ad, és közbe homokba dugjuk a fejünket. Gratulálok. Most itt tartunk. Van olyan című videó youtube-n, hogy motiváviós videó, nézd meg mindennap. Rengetegen megnézték. Vagy néhányan mindennap. Jó kis drog, felpumpálja a motivációt. Egy darabig. Hogy aztán visszasüllyedjen az ember, és újra táplálkozni akarjon ezekből a random szövegekből. Kis műveltséggel ezeket az intelligensnek tűnő idézeteket bárki kirázza a kisujjából, higgyétek el nekem. Sőt, ha már a műveltség szóba jött, olyan idézeteket is megjegyezhet az ember a valódi irodalomból, ami hozzá is tesz valamit az életéhez, nem csak egy darabig.

Miért foglalkozok én ezzel? Még egy kis infó. Pszichológiával akarok foglalkozni a továbbiakban, de legfőképpen azt tanulni. És őszintén félek e tudományág jövőjétől.

zárásként még:

"Ha tehát ugyanaz a kutya már harmadszor harap meg, az nem csak a kutya hibája..."

De, ha veszett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatokakutbol.blog.hu/api/trackback/id/tr617886342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása